Viewed 54 times 1 Answers
1 Answers

بستگی به شرایط شما داره، موارد معدودی بودند که با رزومههای خیلی قوی تونستند پذیرش بگیرند.
2020-11-29 10:32:22

Similar Question:
#
#دکترای کامپیوتر

بچه ها اگه به هر دلیلی بایو وقت بگیریم و نتونیم بریم اون تایم ، امکان تغییر وقت بایو وجود داره؟
2023-02-09 00:00:00 # مهاجرت

بنده دکترای کامپیوتر دارم و سابقه کارکانادایی یکسال و نه ماه درهالیفکس تیرماه امسال هم اکسپرس اینتری ثبت نام کردم هم برنامه استانی نوااسکوشیا اما به دلیل اینکه سابقه کارکانادایی ام ۵ سال ازش گذشته مورد قبول نوااسکوشیا نشد و اصلا پرونده ادامه پیدا نکرد ?اکسپرس اینتری هم امتیاز سابقه کارکانادایی ام رو درنظر نگرفت بخاطر اینکه ازش ۵ سال گذشته اخیرا یک پوزیشن پستداک در ساسکچوان اکی شدم برای ورک پرمیت مجددا اقدام کردم اما هنوز نامه بایو همسرم نیومده?? سوالم اینه، الان من برای برنامه استانی ساسکچوان م
2021-09-20 04:04:00 #Saskatoon [برای ورک پرمیت] مهاجرت

ایا میشه با معدل ۱۶ برای دکترای فاینانس فاند گرفت؟ مدرکم از علوم تحقیقات کشور مقصد مهم نیس ممنونم از راهنماییتون
2021-10-21 18:57:00 #Montreal

بنده دکترای کامپیوتر دارم و سابقه کارکانادایی یکسال و نه ماه درهالیفکس تیرماه امسال هم اکسپرس اینتری ثبت نام کردم هم برنامه استانی نوااسکوشیا اما به دلیل اینکه سابقه کارکانادایی ام ۵ سال ازش گذشته مورد قبول نوااسکوشیا نشد و اصلا پرونده ادامه پیدا نکرد ?اکسپرس اینتری هم امتیاز سابقه کارکانادایی ام رو درنظر نگرفت بخاطر اینکه ازش ۵ سال گذشته اخیرا یک پوزیشن پستداک در ساسکچوان اکی شدم برای ورک پرمیت مجددا اقدام کردم اما هنوز نامه بایو همسرم نیومده?? سوالم اینه، الان من برای برنامه استانی ساسکچوان م
2021-09-20 04:04:00 #Montreal

دوستان سلامیه سوال داشتمرشته علوم کامپیوتر مستردانشگاه های اتاوا، واترلو، اس اف یو، یو بی سی، البرتاکسی جواب گرفته؟نتیجه اش کی میاد؟
2023-02-10 00:00:00 #Montreal

من امتحان ایلتس آکادمیک دادم میتونم با این مدرک برا آریما اقدام کنم ؟ اصلا داشتن مدرک زبان اجباری ه؟ منظورم اینه مه اگه بدون مدرک زبان امتیازمون برسه باز تایید نمی شیم؟
2021-09-04 10:21:00 #Montreal

تو فایل نامه پذیرش غیر از نامه پذیرش و نامه فاند باید مدارک تحصیلی و مدرک زبان یا چیز دیگه ای هم باشه؟
2023-02-10 00:00:00 #Montreal

کسی میدونه جواب CAQ چند روزه میاد تا برای ویزا بشه اقدام کرد؟ من پذیرشم همین الان اومد (دکترا) با رسید caq هم میشه اقدام کرد؟
2021-10-05 21:27:00 #Montreal